onsdag 2 juni 2010

Kvar i Ile de YeuDet är så trivsamt på Ile de Yeu att vi är kvar på den lilla ön. Eftersom vi bokat flygbiljetter hem till Kalmar från Nantes, bara 7 mil härifrån, var det knappast någon idé att fortsätta söderut.
Nu ska Signes student firas, och gamla vänner träffas. Det blir även nåt jippo med Cvadrata-gänget, dessutom har Gagga Morát och Christer Sjödin ordnat med Reunion och bjudit in alla från sommrarna i Borgholm för 30-40 år sedan, ska bli kul!
Flyget tillbaka går den 20:e
En disig dag tog vi färjan till fastlandet och St Gilles, kollade in en marina och käkade pizza. Färjan hem gick i 32 knop med vattenjet, jäklar...
Träffade ett trevligt par från Schweiz, Sabine och Ralf, som med motorbåt är på väg till Portugal med obestämd tidplan, tänk vilka begåvade människor!

3 kommentarer:

 1. Tjena Thomas!

  Jag fattar inte riktigt ordvitsen i namnet, SeaMe, vad är det för något? är det en sammanslagning mellan namn, isf vilka namn?
  Kram
  Kalmar Kommun

  SvaraRadera
 2. Jo tanken bakom namnet är ROCK ME, det förstår alla vad det betyder, men på en båt skulle det betyda att jag ville att båten skulle gå på en sten, det vill jag verkligen inte! Så om jag vill rocka på sjön, då blir det SEA ME, (eller på svengelska SJÖA MEJ)

  Sedan var inte ordvitsen långt borta med att tala om att båten SEA ME är på väg i sjön, blir då SEAMEATSEA, vilket fick bli blog-adressen,
  Hälsningar Thomas

  SvaraRadera
 3. Sea-meat-sea = Sjö-kött-sjö

  Ha en trevlig sommar!

  SvaraRadera